Polgárda

Tény: ilyen országban élünk

2018. április 10. - trédoff

Hogy nektek van bőr a képeteken...!

https://index.hu/velemeny/2018/04/09/valasztas_ilyen_orszagban_elunk/

A választók többségét nem zavarja Mészáros Lőrinc, Semjén Zsolt, Németh Szilárd, Habony Árpád vagy Matolcsy György... mert amelyik céghez Mészáros hozzányúl, abból arany lesz és hazai profit; amíg Habony tanácsot ad addig a nemzeti oldal sikeres a politikában; mert Matolcsy György az MNB élén a hazai gazdaságot serkenti nem a ciprusit.

Az ország felét nem zavarja, hogy mutyikkal és haveroknak mennek a súlyos milliárdok, hogy több miniszter és vezető (illetve rokonsága) nem tud rendesen elszámolni a vagyonával és egyéb bizniszeivel... mert az épülő nemzeti elit (NER lovagok) a magyar nemzet gazdagságát növelik, nem az Alstomét.

Az ország nagy részét nem érdeklik a tények, az ország nagy részének elég az a totálisan fals alapokra felhúzott üzenet, hogy gyűlöljünk és állítsunk meg mindenkit, akinek más színű a bőre, és akinek amúgy esze ágában sincs Magyarországon élni... mert még az utolsó zsákfaluban is érdekli az embereket, hogy megmarad-e a hazájuk.

Az ország elsöprő többségét nem zavarja, hogy a kórházakban órákat kell arra is várni, hogy az emberhez szóljanak, hogy ugyanott a legalapvetőbb szükségletek (szappan, vécépapír, gyógyszerek, működő lift) sincsenek biztosítva... mert mindenki tudja a nagykörúton kívül, hogy az egészség nem a kórházzal kezdődik, hanem a mindennapos testneveléssel.

Nem gond az sem, hogy az állami iskolák nagy részében a gyerekeik nem kapnak a jövőbeli boldoguláshoz megfelelő tudást... mert tudják, hogy 40+20 év kommunista-liberális oktatásügyének tanári karát nem lehet lecserélni egyik percről a másikra, bármilyen béremelés mellett sem.

Leszarják, hogy a miniszterelnök kattanása miatt teleszórták stadionokkal az országot, és nem jelent gondot az sem, hogy a sajtó nagy része a kormány szolgálatába lett állítva... mert elegük volt a rothadó lelátókból és az ilyen szinvonalú és üzenetű cikkekből, mint amire épp most reflektálok.

A szavazók többsége szerint a nőnek a konyhában a helye... de sokkal inkább azt gondolják, hogy a család férfi férjből, nő feleségből és minél több általuk nemzett gyerekből áll, ha már a nemi szerepeket se bírtad nem megemlíteni.

A választóknak tök oké, hogy van olyan miniszter, akit egy szélhámos meg tud vezetni, és aki a nyilvánvaló szélhámosság ellenére is százmilliókat akar "az édesanyjának" kicsikarni... mert kibaszottul elegük van a semmitmondó és teljesen hatástalan korrupciós blablátokból.

A választóknak tetszik, hogy a kormány Putyinnal barátkozik, miközben az EU ellen hangolja a népet... mert tudják, az ország érdekeinek hathatós képviselete pragmatizmust és harcos kiállást kíván; a merjünk kicsik lenni elvét senki sem kívánja vissza.

Csak egyszer néznétek már magatokba, legalább nem írnátok baromságokat. Csak egyszer értenétek meg, hogy ha nem másokat akarnátok megjavítani, és nem a saját elvakult elveiteket akarnátok a többségre erőltetni, hanem alázatos munkával és kitartással mindig jobban és jobban szolgálnátok a haza ügyét, akkor kevésbé kellene szégyenkeznie az országnak miattatok.

Tény: köszönjük, Varga Úr, köszönjük, Fidesz!

Egy héttel a várva-várt ellenzéki taktikus demokrácia-diadal előtt ideje, hogy számba vegyük mi mindent tett a Fidesz nyolc év alatt a gazdaságpolitikában! Igaz, hogy ma már nem divat ilyen kérdéseket feszegetni, amióta többek között kiderült, hogy a legkiszolgáltatottabb rétegek is a Fideszre szavaznak, valamint se az IMF, se a hitelminősítők nem buktatták meg a rezsimet, ugyanakkor jobb nem elfelejtkezni az elért eredményekről! Ahogy telt-múlt az idő, össze is gyűlt 8 nemzeti év amelyet prímán össze tudunk hasonlítani 8 liberálkommunista évvel! Biztos nagyon izgalmas lesz!

Tovább

Így tombol a Békemenetre a haladó demokrata tábor

Forrás: az atv.hu és a Klubrádió facebookos oldala - a kommentek mind nyilvánosak.

Nos: tényleg szarban lehet az oktatásügy! :)))

Tovább

Miniszterelnök Úr ünnepi beszéde - 2017. október 23. (ÉLŐ)

Na nézzük hát! Orbán Viktor utolsó október 23-ai beszéde a jövő tavaszi győzelem előtt.

Mint ahogy mindenki tudja, az oroszoktól vásárolt HAARP-pal ocsmány időt intézett (9 fok, szakadó eső), ami csak az ellenzéki tüntetéseken esik, mert mindenki lemondta - kivéve persze a csodálatos Fideszt.

Tovább

CEU: Az ország legjobb egyeteme masszívan veszteséges

Unalmas poszt lesz, fogom az e-beszámolót, e-cégjegyzéket, a belőle építkező (általam elérhető) adatbázisokat, és önhatalmúlag kigyűjtök néhány tetszőleges adatot.

SPOILER: a CEU-hoz tartozó minden kapcsolt vállalkozás életképtelen, tehát felelőtlenül gazdálkodik, és valakinek megéri, hogy öntse bele a pénzt. Hogy ezt x országbeli adóalap-csökkentésre, és/vagy csak itteni befolyásra vagy önzetlen jótékonykodásra használja fel, azt nem tudom.

Mindenesetre már továbbtanulás előtt is csábító: ki ne akarna 1,9 millió/félévért hallgatni pl. gendert? Ráadásul áfamentes is.

screenshot_2017-05-03_at_19_56_12.png

Tovább

Most már havi 100 ezer forintot lopna el tőlem Botka és az MSZP

Biztos emlékeztek 2013-as írásomra, ahol vizuálisan is érzékeltettem a Gyurcsány-Bajnai-féle adótáblák káros, fojtó-rabló hatásait a mostanival szemben.

Nos, munkaadóm járulékmegtakarításait figyelmen kívül hagyva is be kell látni, hogy Orbán Viktor rendszerének egyre nagyobb haszonélvezője vagyok, pedig továbbra is egyedülálló vagyok papíron.

Míg látható bruttóbérem alig felét hagyta meg a tolvaj MSZP tíz éve, addig a jóságos Fidesz ezt mostanra KÉTHARMADRA emelte, és még hol a vége és az egyszámjegyű SZJA..? Mostanra Botka és társai már több mint 100 ezer forintot lopnának el tőlem havonta - nem beszélve a családi kedvezményekről!

Köszönöm, Miniszterelnök Úr, sok sikert jövőre és a további hasonló intézkedésekhez!

 screenshot_2017-04-02_at_09_00_50.png

Az ellenzék 2010 óta sikert sikerre halmoz

A demokrata ellenzék (köztük a Jobbik) legnagyobb sikerei az elmúlt hét évben:

 1. Schmitt Pál
 2. NOlimpia
 3. Triplabóvli
 4. Liget projekt
 5. Vasárnapi nyitva tartás
 6. Internetadó
 7. Kész Zoltán
 8. Tapolca
 9. Földtörvény
 10. 0-4 a belgák ellen
 11. 1-8
 12. Csak 8 arany Rióban
 13. Ronda lett a bádogmonstrum és drága is
 14. Bajnai Gordon visszatérése
 15. Milla és Juhi
 16. Tanítanék és Pukli
 17. Nincs hatalmatok fölöttünk
 18. Nem tetszik a rendszer
 19. Trafikmutyi
 20. Világbajnok ÁFA

 

Szóval vannak apró, erőt adó sikerek, melyeknek köszönhetően szép lassan bukni fog a Minidúcse gyorsnaszádja!

Kolozsvári szalonna és a hókifli

Belefutottam egy ilyenbe:

Aztán rájön az ember, hogy már nincs hová hazamenni. Ha akarna, akkor sem

Szuper hír! Mibe, hogy MSZP-SZDSZ-es? Folytassuk:

Vérmes öregasszonyok

Bezzeg, amikor 2002-2006-ban az MSZP győzött velük, az rendben volt.

Tovább

Itt az új Aranycsapat! Na, ugye.

6sSNBcCVFl2ggaSMs.jpeg_2000x1331

Szerencsére az internet még őrzi a hazaárulók örömködését az 1:8 után és óta... 

Aztán úgy jutottunk ki a norvégok elleni kettős győzelemmel, hogy minden meccs ajándék, minden pont egy csoda. Ezek után a legjobb meccset játszva, csoportelsőként jutunk tovább a 16 közé, a tömegek az utcán ünnepelnek... hihetetlen.

Ismétlem: nem érdekel kifejezetten, hogy ezután mi következik, mert ez már világraszóló, amit ezek a srácok elértek.

Köszönöm!

Köszönöm a Csapatnak, Bernd Storck Mesternek; köszönöm Csányi Sándornak, és természetesen Orbán Viktornak. Újkori csodacsapatot építettek, amikor már csak alig néhányan hittünk a magyar futball feltámadásában.

Köszönjük (a 444-nek a lopott képet dettó).