Polgárda

Polgárda

Tény: ilyen országban élünk

2018. április 10. - trédoff

Hogy nektek van bőr a képeteken...!

https://index.hu/velemeny/2018/04/09/valasztas_ilyen_orszagban_elunk/

A választók többségét nem zavarja Mészáros Lőrinc, Semjén Zsolt, Németh Szilárd, Habony Árpád vagy Matolcsy György... mert amelyik céghez Mészáros hozzányúl, abból arany lesz és hazai profit; amíg Habony tanácsot ad addig a nemzeti oldal sikeres a politikában; mert Matolcsy György az MNB élén a hazai gazdaságot serkenti nem a ciprusit.

Az ország felét nem zavarja, hogy mutyikkal és haveroknak mennek a súlyos milliárdok, hogy több miniszter és vezető (illetve rokonsága) nem tud rendesen elszámolni a vagyonával és egyéb bizniszeivel... mert az épülő nemzeti elit (NER lovagok) a magyar nemzet gazdagságát növelik, nem az Alstomét.

Az ország nagy részét nem érdeklik a tények, az ország nagy részének elég az a totálisan fals alapokra felhúzott üzenet, hogy gyűlöljünk és állítsunk meg mindenkit, akinek más színű a bőre, és akinek amúgy esze ágában sincs Magyarországon élni... mert még az utolsó zsákfaluban is érdekli az embereket, hogy megmarad-e a hazájuk.

Az ország elsöprő többségét nem zavarja, hogy a kórházakban órákat kell arra is várni, hogy az emberhez szóljanak, hogy ugyanott a legalapvetőbb szükségletek (szappan, vécépapír, gyógyszerek, működő lift) sincsenek biztosítva... mert mindenki tudja a nagykörúton kívül, hogy az egészség nem a kórházzal kezdődik, hanem a mindennapos testneveléssel.

Nem gond az sem, hogy az állami iskolák nagy részében a gyerekeik nem kapnak a jövőbeli boldoguláshoz megfelelő tudást... mert tudják, hogy 40+20 év kommunista-liberális oktatásügyének tanári karát nem lehet lecserélni egyik percről a másikra, bármilyen béremelés mellett sem.

Leszarják, hogy a miniszterelnök kattanása miatt teleszórták stadionokkal az országot, és nem jelent gondot az sem, hogy a sajtó nagy része a kormány szolgálatába lett állítva... mert elegük volt a rothadó lelátókból és az ilyen szinvonalú és üzenetű cikkekből, mint amire épp most reflektálok.

A szavazók többsége szerint a nőnek a konyhában a helye... de sokkal inkább azt gondolják, hogy a család férfi férjből, nő feleségből és minél több általuk nemzett gyerekből áll, ha már a nemi szerepeket se bírtad nem megemlíteni.

A választóknak tök oké, hogy van olyan miniszter, akit egy szélhámos meg tud vezetni, és aki a nyilvánvaló szélhámosság ellenére is százmilliókat akar "az édesanyjának" kicsikarni... mert kibaszottul elegük van a semmitmondó és teljesen hatástalan korrupciós blablátokból.

A választóknak tetszik, hogy a kormány Putyinnal barátkozik, miközben az EU ellen hangolja a népet... mert tudják, az ország érdekeinek hathatós képviselete pragmatizmust és harcos kiállást kíván; a merjünk kicsik lenni elvét senki sem kívánja vissza.

Csak egyszer néznétek már magatokba, legalább nem írnátok baromságokat. Csak egyszer értenétek meg, hogy ha nem másokat akarnátok megjavítani, és nem a saját elvakult elveiteket akarnátok a többségre erőltetni, hanem alázatos munkával és kitartással mindig jobban és jobban szolgálnátok a haza ügyét, akkor kevésbé kellene szégyenkeznie az országnak miattatok.

Tény: köszönjük, Varga Úr, köszönjük, Fidesz!

Egy héttel a várva-várt ellenzéki taktikus demokrácia-diadal előtt ideje, hogy számba vegyük mi mindent tett a Fidesz nyolc év alatt a gazdaságpolitikában! Igaz, hogy ma már nem divat ilyen kérdéseket feszegetni, amióta többek között kiderült, hogy a legkiszolgáltatottabb rétegek is a Fideszre szavaznak, valamint se az IMF, se a hitelminősítők nem buktatták meg a rezsimet, ugyanakkor jobb nem elfelejtkezni az elért eredményekről! Ahogy telt-múlt az idő, össze is gyűlt 8 nemzeti év amelyet prímán össze tudunk hasonlítani 8 liberálkommunista évvel! Biztos nagyon izgalmas lesz!

Tovább

Miniszterelnök Úr ünnepi beszéde - 2017. október 23. (ÉLŐ)

Na nézzük hát! Orbán Viktor utolsó október 23-ai beszéde a jövő tavaszi győzelem előtt.

Mint ahogy mindenki tudja, az oroszoktól vásárolt HAARP-pal ocsmány időt intézett (9 fok, szakadó eső), ami csak az ellenzéki tüntetéseken esik, mert mindenki lemondta - kivéve persze a csodálatos Fideszt.

Tovább

CEU: Az ország legjobb egyeteme masszívan veszteséges

Unalmas poszt lesz, fogom az e-beszámolót, e-cégjegyzéket, a belőle építkező (általam elérhető) adatbázisokat, és önhatalmúlag kigyűjtök néhány tetszőleges adatot.

SPOILER: a CEU-hoz tartozó minden kapcsolt vállalkozás életképtelen, tehát felelőtlenül gazdálkodik, és valakinek megéri, hogy öntse bele a pénzt. Hogy ezt x országbeli adóalap-csökkentésre, és/vagy csak itteni befolyásra vagy önzetlen jótékonykodásra használja fel, azt nem tudom.

Mindenesetre már továbbtanulás előtt is csábító: ki ne akarna 1,9 millió/félévért hallgatni pl. gendert? Ráadásul áfamentes is.

screenshot_2017-05-03_at_19_56_12.png

Tovább

Tanácsok a 2015-ben is kivándorlásukkal fenyegetőző balliberális embertársainknak

Elképesztő, hogy öt, teljesen meddő és kiábrándító év után a mindig mindenkinél okosabb belpesti fideszgyűlölő értelmiség mostanra sem tudott kitalálni semmi újat, de nézzük végig tételesen a legújabb tökugyanolyan fércművüket, amivel ezúttal most már tényleg sikerül majd a mocskos fideSS ellen hangolni a közhangulatot, és megbuktatni a nácik pártját! (Amit egyébként legkésőbb 2011-ig úgyis megtesz majd a szentséges IMF)

Tovább

Egy fideszes srác gondolatai a tapolcai választás kapcsán

Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről.

Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud most véleményt alkotni, azok csak mi lehetünk.

Tovább

Ismét ennyi volt, ballibek!

A Tanár Úr üzeni, hogy hallotta a becsöngetést, hallja a rendbontást a fenti teremben, de mindjárt megérkezik és a randalírozó kölkök közé fogja suhintani a naplót, ami nagy csattanással vágódik majd a tanári asztalra, rendet vágva a magukról megfeledkezett kiskorúak között.

Tovább
süti beállítások módosítása