Polgárda

Polgárda

Miniszterelnök Úr ünnepi beszéde - 2017. október 23. (ÉLŐ)

2017. október 23. - Buday András

Na nézzük hát! Orbán Viktor utolsó október 23-ai beszéde a jövő tavaszi győzelem előtt.

Mint ahogy mindenki tudja, az oroszoktól vásárolt HAARP-pal ocsmány időt intézett (9 fok, szakadó eső), ami csak az ellenzéki tüntetéseken esik, mert mindenki lemondta - kivéve persze a csodálatos Fideszt.

Nézzük hát hagyomány szerint - igyekszem a legfontosabb gondolatokat kiemelni.

HírTV: Na! A Momentum NEM mondta le, az Olimpiát még rossz időben is megfúrták Koncsitáék :DD Amúgy azon keseregnek, hogy biztonsági emberek ellenőrzik az ünneplőket a Terror háza előtt, benéznek a táskákba is, hogy képzelik, pedig ők csak fütyülni szerettek volna, ha nincs ilyen rossz idő :((

Echo TV: lehetne már végre HD és 16:9-es képarány, ez így nagyon gagyi, többet érdemel a Nemzet Televíziója!

Az 56-os emlékműsor persze szokás szerint dögunalmas, de hát ez mindig ilyen, valaki biztos élvezi.

Na! Nagy Feró énekel végre. Úgy látszik, a MIÉP-es múlt és az apolitikus korszak után csak rájött, hol van az ő helye. Azt hiszem, a toleránsok majd őt is jól előveszik majd, Nemzet Csótánya, lehet, hogy még erőszakolt is, stb. stb.

Közben lézengenek az emberek, annyira rossz az idő... az a sok esernyő is biztos csak statiszta, nincs alatta ember, semmi. Vaó, Nagy Feró nótája a moll akkordok után egy életigenlő dúrban zárul, csodálatos.

Jön Schmidt Mária! És feltűnik Kövér Házelnök Úr is a nézőközönség soraiban. A beszéd eddig nem dekódolódott nálam, de igen - elhangzik a Pesti Srácok neve is, végre megemlékezik a kedvenc hírportálomról is. Az Andrássy út még mindig tele. Füttyszó érdekes módon sehol, a kommunista patkányok talán a csatornákban leltek átmeneti menedéket. Szelfi, cool, poszt -- rendben, már semmi nem olyan jó, mint régen volt.

Kurucnak nagyon tetszik az esernyős ember - rájöttem, ez nem forradalmi újítás, már Demszkynek is volt :D

Na vége, jöhetne már Miniszterelnök Úr.

Miért vannak ilyen sokan? Buszos nyuggerek? Nem! Buszos lengyelek, a többit felvezényelték, leginkább Romániából! :DD

Balázs-Piri László: "az ország jó kezekben van" - ezt én se mondhattam volna szebben, igen. Jó egészséget kívánunk!

Keresztes Ildikó. Újabb csalódott fideszes? Ja, nem!

És végre jön Miniszterelnök Úr, hurrá! 15:30 a pontos idő, hurrá! Vik-tor, Vik-tor!

Kicsit hagyta örülni a népet, nagyon helyesen. Remélem, lesz sorosozás, kommunistázás. Munkács, Szabadka, Székelyföld, Dunaszerdahely. Nagyon helyes. A Nemzet Fővárosa.

Eshet eső, fújhat metsző szél, jöhet könnygáz vagy lovasroham - mi itt összegyűlünk. Majdnem hozzátette, kivéve persze, ha szocioliberális vagy :D

Nemzetközi szocialisták? Újabb kikacsintás!

Most mintha a nap is kisütne. Tényleg nála van a HAARP. 

Valójában ők képtelenek megbocsátani mindazért, amit ők elkövettek ellenünk. Csak nem arra céloz, hogy "mi jobban gyűlölünk benneteket, mint ti bennünket?

Ma sem érhetjük be kevesebbel, vö. Érd be a kicsivel szépen (ÁKOS).

Birodalmat kellett irányítanunk? Micsoda felháborító múltidézés már. Az MSZP jobb volt, mondjuk ki!

Pesti Srácok! Megint megemlékezett Huth Gergőék csodálatos hírportáljáról :))

Dózsa László! Nagyon helyes, hogy kiállt a többször is a ballibek által megalázott forradalmáron.

Homo Brüsszelicus. HOMÓ, értjük?

Védhető, külső határok. A bevándorlás veszélyt jelent a kultúrára. Na de ME Úr, nem azt mondta Szt. István, hogy fogadjunk be 100 millió arabot? Hiszen nélkülük az ország gyenge és esendő.

És b+, hogy bejött: ő is idézett Szent István intelmeiből, zseniális.

Spekulánsok - na végre egy kis Soros. Újabb kori népvándorlás, új bevándorlók inváziója. Terv, ahol Európát kevert földrésszé kívánják alakítani. Közép-Európa az utolsó migránsmentes övezet. (Mos-OI?)

Ma minden választás sorsdöntő Európában. Szerencsére a francia meg a holland nem volt az, nekik már úgyis reszeltek. A multikulturalizmus előtti Európa - mondjuk 1934 jó lesz?

Lehetetlen: alaptörvény, bankok, IMF, multik, rezsicsökkentés, teljes foglalkoztatottság, népvándorlással szembeszegülni, a határon megállítani.

Sohase becsüljük le a Sötét Oldal erejét: igen, mintha hallanék valami zúgást-fütyülést megint, de biztos csak képzelődöm.

Áprilisban újra győzni fogunk, ha..! :)) Szerintem is.

ATV: sokan voltak az eső nélkül; azt hittük, a Halszagú Mo már nem fog szólni, de mégis; Keresztes Ildikó + Nagy Feró visszahozta a radikális oldalt, de hát ez már csak ilyen. Schmitt Pált, Rogánt és Kövér Lászlót is látta a tudósító :(((

Gyurcsány és Orbán is a saját közönségének beszélt. Gyurcsány alig beszélt a választásokról, micsoda időpocsékolás!

Közben az alsó SMS-sávban Viktort osztják - kész szerencse, hogy biztos olvassa és megfogadja az ATV-nézők jótanácsait.

Riporter: de hogy lesz ebből kormányváltás? (Szerintem sehogy) Sajnos kezdődik a betelefonálós rész, a vszeg kamu tájszólásos Csabánál le is kapcsoltam, mert mindennapos jajgatásra nem vagyok kíváncsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://polgarda.blog.hu/api/trackback/id/tr9213061922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása