Polgárda

Polgárda

MSZP-SZDSZ 2014 = A Führerbunker öngyilkosság nélkül

2014. április 09. - Kuruc ezredes

Jónéhány "történelmietlen" mű foglalkozik azzal a meglehetősen perverz helyzettel, mi lett volna, ha Adolf Hitler életben marad. Nos, ez a fajta játék az alternatív történelemmel a liberálbolsevik hatalmi tömb ismételt porráégésével furcsa valósággá vált. A hajdan elképesztő hatalommal bíró, mára azonban egy betonkockánál többet nem uraló gonosz erő, ebben az egészen furcsa tudatállapotban mókásabbnál mókásabb pillanatokat produkál nekünk.


A sort a múlt héten kedvenc humoristánk, Farkasházy Tivadar nyitotta, akinek orgánuma az utolsó születésnapján 13 éves páncélöklös hitlerjugendek arcát csipegető Adolf Hitlert juttatta eszünkbe. 

Rendkívül humoros blokkjaiból a következő, rendkívül toleráns és befogadó gondolatokat sikerült letisztogatnunk:
- Mindenki, aki nem ők, az ellenség
- Aki fideszes, az jobbikos
- Aki jobbikos, az fideszes
- Aki elempés, az fideszes
- Aki semmilyen, az fideszes

A MSZP-SZDSZ választáson való szereplése már menthetetlen, de még menthető! (vö: Adolf Hitler: "A háború elveszett" majd 15 perccel később: "Hadd rombolja le az ellenség Berlint, annál könnyebb lesz a helyére felépítenünk Germániát!")

A rendkívül összeszedett és toleráns logikai ív mellett külön kedvencünk a "Médijabijodajom" szó, amely kifejezetten önirónikusnak hat ennek a Kiss Péter klónnak a beszédhibás szájából. Vajon akkor is használta, amikor kitalálta és megvalósította a Heti Hetest, amelyben 13 évig uszította jobb sorsra érdemes magyarok millióit Jóságos Miniszterelnök Urunk ellen?

A fölényes fideszes győzelem után egy nappal az MSZP-SZDSZ-hez egyáltalán nem köthető Demokratikus Koalíció regőse, Lovas Zoltán kezdett agresszívkodni az antidemokratikus, kirekesztő és náci G. Fodor Gáborral. Rejtélyes okból szinte teljesen ugyanazon a hullámhosszon dolgozva, mint a tőle gyökeresen más Farkasházy Tivadar, itt is megtudtuk, hogy aki nem ő, az bizony egy náci, vagy náci-talpnyalonc (ha már te is feltetted a kérdést, téged amúgy ki fizet, kedves Zoltán?).

Szegény G. Fodor Gábornak egyébként Havas Henrik kirohanásait is el kellett viselnie, aki a magyar balliberális oldal egyáltalán nem belterjességét bizonyítandó szintén a Heti Hetes egykori sztárja, valamint az MSZP egykori államtitkára. A tegnap balliberális sajtómélypontja azonban mégsem ez, hanem a mindannyiunk által imádott Kálmán Olga 15 perce volt Schiffer Andrással. Természetesen megértünk azt a jelenséget, hogy a konzekvenciák levonása és önvizsgálat helyett sokkal könnyebb és egyszerűbb valami kis és védtelen dolgon leverni azt a végtelen keserűséget és haragot, ami ilyenkor egy ilyen gonosz szerveződésben lakozhat. Mi is biztos hangyák lábait tépkedtünk, amikor 5 évesen nem kaptunk még egy gombócot a fagyisnál, Hitler is agyonlövette még az utolsó napokban saját sógorát, Fegeleint. Hiába voltak ezek kicsinyes bosszúk, legalább a maguk alacsony szintjén sikerültek. Az MSZP-SZDSZ Fegeleinje azonban tegnap bohócot csinált ebből a teljes neurotikus, belpesti, holocaustmámoros, magyargyűlölő zsidó siratókórusból, amiért minden ideológiai különbségünk ellenére is le a kalappal előtte!
Szép volt, András! Szerintük te is a Fidesz vagy, szerintünk meg te nem vagy SZDSZ!

ui: Úgy látszik mégsem lesz ez öngyilkosságmentes bukás, mert elkezdtek ropogni a ciánkapszulák a milliós aranyfogak és százezres hidak alatt. Mi lesz velünk a Milla, az Együtt-PM vezérkara, és Zoltai Gusztáv nélkül? :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polgarda.blog.hu/api/trackback/id/tr665987857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.04.10. 01:06:40

@vénkujon:
Zseniális, a humor nemhiába volt mindigis baloldali!
Amúgy hazugság, hogy Hitler megszállta Magyarországot, valójában utolsó csatlósok voltunk és nácik. Ellentétben a valódi liberális demokratákkal, akik sosem álltak szóba Hitlerrel. (Kivéve, amikor de)

Abendsen 2014.04.10. 11:28:57

Vajon mikor jönnek rá Teddyék, hogy ők már örökre kiestek a vezető értelmiségi létből? Ugyanis két lehetőség látszik most:

1, Marad a mostani állapot a mostani arcokkal. Ez esetben '18-ban is veszíteni fognak.

2, Teljes arculatváltás a "hátországgal" együtt. Így nyerhetnek, viszont értelemszerűen akkor ezeknek az arcoknak is távozniuk kell.

Én mindkét esetben jól fogok szórakozni.

PS: Médijabijodajom :DDDD

vastagbor.blog.hu/2009/02/04/millios_kozpenzek_a_hociponek

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.04.10. 18:35:23

@Abendsen:
Nem tartok attól, hogy ezek bármikor önvizsgálatot tartanának vagy maguktól eltakarodnának. Jó is így, mert nagyon sokáig őket akarom még ME Úrék ellenzékének.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.04.10. 19:32:40

@vénkujon:
Nyerjetek választást és le lehet majd bontani! Lehetne a helyén pláza, vagy holocaustemlékközpont. Gumigyár is akár. In-Kal laktanya. Bármi!
Csak csináljatok már végre valamit a netes nyavalygás helyett. Valami tettlegeset!

vénkujon 2014.04.10. 19:44:32

@Kuruc ezredes: most meg mit rísz? azt hittem, hogy örülsz neki, hogy ideteszem. nyavalyog a fasz. én legalábbis nem. nemhogy megbecsülnél bazmeg, hogy idejárok

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.04.10. 19:53:08

@vénkujon:
Jó-jó, megbecsüllek. Legyél csak itt, igazad van. :)

katolnai 2014.04.11. 17:08:49

Igaza volt Schiffernek tényleg hiszti az, amit egy kicsinynek mondható belvárosi csoport művel már évek óta: a nácizások, sértegetések a szünet nélküli uszítás ...
vannak sokkalta fontosabb dolgok az átlag magyar számára, mint a kényelmes biztonságban élő vallási-kisebbség állandó hisztizése; mindig, mindenhol ugyanazok a belvárosi figurák, média-ripacsok, korrupt politikusok szítják, feszítik a helyzetet figyelmenkívül hagyván a vidéki magyarság nehézségeit, védtelenségét vagy az átlag magyar mindennapos megélhetési gondjait. Náluk csak mindig egy és ugyan az a téma, mely téma egyre kevésbé érdekli a súlyos gondokkal küszködő embereket.
Állítsuk sorrendbe, h mi a fontos a tömegeknek, mi az ami a legtöbb magyart érinti!
Ja, h ez kimutatkozott a választásokon?
süti beállítások módosítása