Polgárda

Polgárda

Tény: ilyen országban élünk

2018. április 10. - trédoff

Hogy nektek van bőr a képeteken...!

https://index.hu/velemeny/2018/04/09/valasztas_ilyen_orszagban_elunk/

A választók többségét nem zavarja Mészáros Lőrinc, Semjén Zsolt, Németh Szilárd, Habony Árpád vagy Matolcsy György... mert amelyik céghez Mészáros hozzányúl, abból arany lesz és hazai profit; amíg Habony tanácsot ad addig a nemzeti oldal sikeres a politikában; mert Matolcsy György az MNB élén a hazai gazdaságot serkenti nem a ciprusit.

Az ország felét nem zavarja, hogy mutyikkal és haveroknak mennek a súlyos milliárdok, hogy több miniszter és vezető (illetve rokonsága) nem tud rendesen elszámolni a vagyonával és egyéb bizniszeivel... mert az épülő nemzeti elit (NER lovagok) a magyar nemzet gazdagságát növelik, nem az Alstomét.

Az ország nagy részét nem érdeklik a tények, az ország nagy részének elég az a totálisan fals alapokra felhúzott üzenet, hogy gyűlöljünk és állítsunk meg mindenkit, akinek más színű a bőre, és akinek amúgy esze ágában sincs Magyarországon élni... mert még az utolsó zsákfaluban is érdekli az embereket, hogy megmarad-e a hazájuk.

Az ország elsöprő többségét nem zavarja, hogy a kórházakban órákat kell arra is várni, hogy az emberhez szóljanak, hogy ugyanott a legalapvetőbb szükségletek (szappan, vécépapír, gyógyszerek, működő lift) sincsenek biztosítva... mert mindenki tudja a nagykörúton kívül, hogy az egészség nem a kórházzal kezdődik, hanem a mindennapos testneveléssel.

Nem gond az sem, hogy az állami iskolák nagy részében a gyerekeik nem kapnak a jövőbeli boldoguláshoz megfelelő tudást... mert tudják, hogy 40+20 év kommunista-liberális oktatásügyének tanári karát nem lehet lecserélni egyik percről a másikra, bármilyen béremelés mellett sem.

Leszarják, hogy a miniszterelnök kattanása miatt teleszórták stadionokkal az országot, és nem jelent gondot az sem, hogy a sajtó nagy része a kormány szolgálatába lett állítva... mert elegük volt a rothadó lelátókból és az ilyen szinvonalú és üzenetű cikkekből, mint amire épp most reflektálok.

A szavazók többsége szerint a nőnek a konyhában a helye... de sokkal inkább azt gondolják, hogy a család férfi férjből, nő feleségből és minél több általuk nemzett gyerekből áll, ha már a nemi szerepeket se bírtad nem megemlíteni.

A választóknak tök oké, hogy van olyan miniszter, akit egy szélhámos meg tud vezetni, és aki a nyilvánvaló szélhámosság ellenére is százmilliókat akar "az édesanyjának" kicsikarni... mert kibaszottul elegük van a semmitmondó és teljesen hatástalan korrupciós blablátokból.

A választóknak tetszik, hogy a kormány Putyinnal barátkozik, miközben az EU ellen hangolja a népet... mert tudják, az ország érdekeinek hathatós képviselete pragmatizmust és harcos kiállást kíván; a merjünk kicsik lenni elvét senki sem kívánja vissza.

Csak egyszer néznétek már magatokba, legalább nem írnátok baromságokat. Csak egyszer értenétek meg, hogy ha nem másokat akarnátok megjavítani, és nem a saját elvakult elveiteket akarnátok a többségre erőltetni, hanem alázatos munkával és kitartással mindig jobban és jobban szolgálnátok a haza ügyét, akkor kevésbé kellene szégyenkeznie az országnak miattatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://polgarda.blog.hu/api/trackback/id/tr6013822004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buday András · http://polgarda.blog.hu 2018.04.10. 07:12:30

Szenzációs, trédoffkám!

Szerintem jó így - bármilyen zseniális is ME Úr és csapata, az ellenzék kitartó aknamunkája nyeri meg nekünk folyton a választásokat.

:)))
süti beállítások módosítása