Polgárda

Polgárda

Győzelmünk kovácsai

2014. május 23. - Kuruc ezredes

Mint azt bizonyára köztudott, vasárnap ismét az urnákhoz járul Magyarország. Az előreláthatóan elsöprő fideszes győzelmet és jobbikos előretörést hozó választáson bekukkantunk kicsit a díszletek mögé. Kedves balliberálisok! Ismerjétek meg ennek a várhatóan hatalmas sikernek okait, amelyek egyszersmind okai a ti várhatóan hatalmas lebőgéseteknek is. Koncentráljunk csak az utolsó hétre, milyen benyomások érhették rólatok a még bizonytalan választókat.

Magyar Szocialista Párt (illetve annak platformjai: SZDSZ, Együtt-PM, DK, MoMa, stb)

EU iránti feltétlen hűségükkel és vallásos hitükkel elérték, hogy a magyar választó ösztönösen megkérdőjelezze ezentúl az EU mindenkori álláspontját Magyarországgal, vagyis a Fidesszel szemben. Adja meg a Jóisten, hogy még nagyon sokáig ők képviseljék az EU érdekeit a magyar politikai palettán!

gyurcsany_eu_jobban_teljesit.jpg

Farkasházy Tivadar

Aki épp a héten jelentette be, hogy idén Szárszó végre becs szóra megújul majd, most már tényleg! Szót fognak kapni a fiatalok is Heller Ágnesék után, és ezzel most már biztosan ki fognak valamit találni a Fidesz ellen, hiszen sokkal okosabbak.

Demszky Gábor

Aki a politikai síron túl is rendületlenül kísért, és továbbra is magabiztosan szállítja a szavazatokat politikai ellenfeleinek.

Az amerikai szenátus

30 buzgómócsingja, akik valószínűleg kevésnek érezhették a Fidesz 44, és főleg a Jobbik 20%-át áprilisban, ezért jól bevált receptjük szerint civil módon tiltakoztak a borzalom ellen. Köszönjük nekik innen is! Egyébként nektek mi a fasz közötök van ahhoz, hogy milyen emlékmű épül Magyarországon?

Az EU internacionalista ballibjei

A Szavazz a Jobbik ellen mozgalom fényes sikerein felbuzdulva az áprilisi sikerrecept májusban végre európai szinten is szavazatokat hódít majd a nácik elleni küzdelemben. Külön figyelmet érdemel, amikor pont ők vádolják Putyint a politikai ellenfelek nácinak bélyegzésével. Pofátlanságban, álszentségben a ballibnek nincs párja!

Kedves ballibek! Gratulálunk a teljesítményetekhez, és kérünk benneteket, hogy októberig még fokozzátok a tempót, mert nagyon kellene még egy fideszes ciklus Budapesten!

Hajrá, Magyarország!
Hajrá, magyarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://polgarda.blog.hu/api/trackback/id/tr386198136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.06.01. 22:02:18

Ferinek elévülhetetlen érdemei vannak a Fidesz kétharmadában. Remélem hosszútávon is a politikában képzeli el a jövőjét.
süti beállítások módosítása